Taxi Göteborg

Välkommen till VIP Göterborg, taxi för er som prioriterar kvalitet, lyx och service. Vi transporterar er med säkerhet i exklusiva bilar! 

Vår limousine service
Vi kan erbjuda ett brett utbud av tjänster för företag och privatpersoner, där ni får en lyxig taxi och professionell service. Synonymt för alla våra uppdrag är säkerhet, diskretion och tillgänglighet. 

Vårt största fokus är att ni som kunder ska vara nöjd med hela upplevelsen. Om ni har några specifika önskemål är det bara att kontakta oss, så ska vi göra allt för att tillgodose era behov.

Flygplats och hamn transfer
Från samma stund som ni anländer till Göteborg, så är ert välbefinnande vår prioritet. Vi tar hand om ert bagage och säkerställer att ni får en bekväm taxiresa i någon av våra exklusiva bilar. Våra väldressade och professionella chaufförer välkomnar er till Göteborg. Med vår företagstaxi är du alltid i trygga händer!

Med oss kan ni göra en överenskommelse för flertalet specifika resor eller enstaka turer. Vi garanterar er den mest eleganta och lyxiga bilen för passagerartransport.

Taxi Göteborg

Att åka taxi med VIP Göteborg är en bekväm och lyxig upplevelse där ni blir väl omhändertagna av våra professionella chaufförer. Vår taxi i Göteborg kan finnas till er befogenhet under hela dagen och kvällen. Här får du alltid en bil med otroligt hög standard, vi vet vad kvalitet innebär.

Vill ni ha det där lilla extra? Boka vår president limousine! En förlängd och fullt utrustad svart sedan med panorama tak samt svarta lädersäten. Här får ni extra benutrymme och en väldigt hög komfort.

Självklart erbjuder vi även tjänster för företag som behöver taxi!

Välkomna!

Våra chaufförer arbetar diskret och med sekretess.

företagstaxi Göteborg

VIP Göteborg   •   Kobbarnas väg 17   •   41664 Göteborg   •   +46 721-579446   •   info@vipgoteborg.se

VIP Göteborg
Kobbarnas väg 17
41664 Göteborg
+46 721-579446
info@vipgoteborg.se