Lyxtaxi Göteborg

Välkommen till VIP Göterborg, lyxtaxi för dig som förespråkar kvalitet och service. Vi transporterar er med säkerhet i exklusiva bilar!

Vår limousine service
Vi kan erbjuda ett brett utbud av tjänster för företag och privatpersoner, där ni får en lyxig service. Den röda tråden i allt vi gör är säkerhet, diskretion och tillgänglighet.

Om ni har några specifika önskemål, så är det bara kontakta oss. Vid varje uppdrag gör vi vårt yttersta för att tillgodose kundens behov, vårt primära mål är att du som kund ska vara nöjd med hela upplevelsen.

Flygplats och hamn transfer
Våra väl dressade och professionella chaufförer välkomnar er till Göteborg! Från samma stund ni anländer till Göteborg så är ert välbefinnande vårt största fokus. Vi tar hand om ert bagage och ser till att ni transporteras på ett säkert sätt. Med vår företagstaxi är du alltid i trygga händer!

Med oss kan ni göra en överenskommelse för flertalet specifika resor eller enstaka turer. Vi garanterar er den mest eleganta och lyxiga bilen för passagerartransport.

Lyxtaxi Göteborg

Att åka lyxtaxi med oss ger en exklusiv känsla där du blir väl omhändertagen av våra professionella chaufförer. Vi har även ett brett kontaktnät som kan bidra till att ni får uppleva det bästa av Göteborgs uteliv. Vår lyxtaxi är tillgänglig i Göteborg och kan vara till er befogenhet under en hel dag eller kväll. Lyxtaxi innebär inte bara en exklusiv bil, utan våra chaufförer ser till att ge dig en helhets upplevelse som präglas av lyx. 

Boka vår president limousine! Vår president limousine är en förlängd svart sedan som ger ett skönt benutrymme. Bilen är även fullt utrustad och har ett panorama tak samt svarta lädersäten. 

Välkomna!

Våra chaufförer arbetar diskret och med sekretess.

företagstaxi Göteborg

VIP Göteborg   •   Kobbarnas väg 17   •   41664 Göteborg   •   +46 721-579446   •   info@vipgoteborg.se

VIP Göteborg
Kobbarnas väg 17
41664 Göteborg
+46 721-579446
info@vipgoteborg.se