Företagstaxi Göteborg

Välkommen till VIP Göterborg, företagstaxi för dig som förespråkar kvalitet och diskretion. Vi transporterar er med säkerhet och kvalitet i exklusiva bilar!

Vår limousine service
Vi kan erbjuda ett brett utbud av tjänster för företag som är stationerade eller på besök i Göteborg. Den gemensam nämnaren för alla våra uppdrag är säkerhet, diskretion och tillgänglighet.

Har ni några specifika önskemål? Tveka inte på att kontakta oss, vi gör alltid vårt yttersta för att tillgodose era behov och anpassa resan så att ni blir nöjda.

Flygplats och hamn transfer
Våra väl dressade och professionella chaufförer välkomnar er till Göteborg! Från samma stund ni anländer till Göteborg så är ert välbefinnande vårt största fokus. Vi tar hand om ert bagage och ser till att ni transporteras på ett säkert sätt. Med vår företagstaxi är du alltid i trygga händer!

Boka vår president limousine för ert företag! En lyxig svart sedan som är förlängd med 20 cm för extra benutrymme, även bakdörrarna är förlängda. Bilen är fullt utrustad och har panaorama tak samt svarta sköna lädersäten.

Med oss kan ni göra en överenskommelse för flertalet specifika resor eller enstaka turer. Vi garanterar er den mest eleganta och lyxiga bilen för passagerartransport.

Företagstaxi Göteborg

Hos oss kan ni boka förstklassig företagstaxi i Göteborg. Kontakta oss för en företagsdeal som inkluderar fasta priser på utvalda rutter och ett separat bokningssystem för alla era anställda.

Vår företagstaxi tar upp till 3 passagerare. För större sällskap så har vi en exklusiv bil som har utrymme för 4-7 passagerare. Bokningar bör göras så tidigt som möjligt. Vi garaneterar en säker och diskret resa samt en utmärkt service gentemot alla våra kunder.

Välkomna!

Våra chaufförer arbetar diskret och med sekretess.

företagstaxi Göteborg

VIP Göteborg   •   Kobbarnas väg 17   •   41664 Göteborg   •   +46 721-579446   •   info@vipgoteborg.se

VIP Göteborg
Kobbarnas väg 17
41664 Göteborg
+46 721-579446
info@vipgoteborg.se